Oldalak

2012. október 26., péntek

Xavi Oviédoban

Ma délután még edzésre jelentkezik a Ciutat Esportiva-ban Xavi Hernández, majd Oviédoba utazik, ahol az "Asztúria Hercege" díjat veheti át, Iker Casillasal egyetemben.




A hétvége nem lesz éppen unalmas Xavi számára (nem hinném, hogy bármikor is unatkozna). Péntek délután, a Ciutat Esportiva-ban megtartandó edzést követően, azonnal repülőre száll és Castrillón-ba utazik, onnan pedig tovább Oviédoba, ahol ma délután adják át a spanyol Nobel-díj ként emlegetett "Asztúria Hercege" kitüntetést. 
1987 óta minden évben odaítélt díj esetében először fordult elő, hogy sportkategóriában két győztes is született, név szerint Xavi Hernández és Iker Casillas. A hivatalos közlemény szerint, éppen azért adományozták megosztottan a díjat a két sportembernek, mert az egymással vetélkedésben álló spanyol óriásklubok vezéralakjai és hűségüket csapatuk és szurkolóik felé, a legkiélezettebb helyzetben is meg tudják őrizni.

Nem egyedül utazik


A Barcelonából induló repülőn Xavit elkíséri még Sandro Rosell, a klub elnöke, Carles Vilarrubí, a klub alelnöke és Susana Monje, a klub pénzügyi igazgatója. Ezenkívül, vele tartanak még hozzátartozói: édesapja, édesanyja és partnere.

A díjátadó után rögtön gépre száll és 22:50 körül fog landolni Barcelonában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése